De sluitingsdatum voor sollicitaties naar onderstaande vacatures is reeds verstreken. Check onze site regelmatig voor nieuwe vacatures.

Onderzoekers gevraagd voor de studie ‘Bewegen en cognitie in schoolse context’

Wij roepen sollicitanten op voor een groot NWO- gefinancierd project. Het is gericht op de ontwikkeling van nieuwe bewegingsinterventies voor de schoolse praktijk en ook cognitief functioneren en schools presteren staan centraal. Voor dit multidimensionele project zijn wij op zoek naar een Onderzoeker in Opleiding (AIO) en een Postdoc om ons multidisciplinaire team te versterken.

In dit project werkt het Centrum Brein & Leren (LEARN! Instituut), afdeling Onderwijsneurowetenschap, samen met EMGO+ Instituut, afdeling Sociale Geneeskunde (VUmc) en het Centre for Learning Sciences and Technologies (Open Universiteit).  Voor nadere informatie: dr. Mai Chin a Paw of prof. Jelle Jolles.

Heb jij ervaring in en affiniteit met neuropsychologisch onderzoek binnen het onderwijs en / of in relatie tot beweging en sport en wil je graag bijdragen aan de ontwikkeling van een beweegprogramma dat gericht is op het verbeteren van de cognitieve prestatie van jonge adolescenten, bekijk dan onze complete vacature voor Onderzoeker in Opleiding en Postdoc op de website!